Dienstverlening van Fe-plus staal & design

Fe-plus staal & design is een staalbedrijf met vakbekwame gecertificeerde medewerkers, geschikt voor zowel grote - als kleine projecten.

Het team vertaalt uw wensen in staal naar concrete oplossingen door het geven van vrijblijvend advies op maat.

Veiligheid, precisie en efficiëntie zijn de bepalende factoren voor het succes van de opgebouwde samenwerking met hoofdzakelijk terugkerende klanten. Door de heldere communicatie, zullen planningen en leveringen voor u als klant duidelijk en overzichtelijk zijn.

Het leveren van hoogstaande kwaliteit is voor Fe-plus staal & design vanzelfsprekend; door het gebruik van hoogwaardig materiaal in combinatie met professioneel gereedschap en het enthousiaste van het gecertificeerde personeel, streven we naar het volbrengen van volwaardige producten.
Het her- en gebruik van verantwoorde- en duurzame materialen en het scheiden van afval, bepaalt onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Fe-plus staal & design is sinds de oprichting lid van de Koninklijke Metaalunie, de medewerkers zijn deels vca-1 en vca-vol gecertificeerd, jaarlijks worden de lassen op kwaliteit getest door het Schielab.

Via SBB / Kenteq heeft Fe-plus de erkening als leerbedrijf.

Sponsordoeleinden zijn shirt- en bordsponsoring van damesvoetbalteam MD2 van s.v. 's-Graveland, kinderafdeling Emma ziekenhuis, theater 'de Dillewijn' en diverse lokale (sport)activiteiten.

Werkwijze Fe-plus

 
adviseren
Adviseren
ontwerpen
Ontwerpen
vervaardigen
Vervaardigen

Onze keurmerken

  

Hieronder worden alle keurmerken waar Fe-plus staal & design aan voldoet weergegeven. 

fe plus metaalunie
fe plus sbb
fe plus kenteq
fe plus leerbedrijf
fe plus vca

Fe-plus

Fe-plus is gevestigd in Nederhorst den Berg en werken wij voornamelijk vanuit onze fabriekshal. Zie de contact-info voor het adres.

Een kaart met mogelijkheid tot een routebeschrijving vanaf uw lokatie is HIER beschikbaar.

Snel contact

Invalid Input
Invalid Input
Selecteer minimaal 1 keuze
Onjuist e-mail adres. Invullen e-mail adres is verplicht.
Ongeldig telefoonnummer.

Contact Info Fe-plus

Fe-plus staal & design
Middenweg 89
1394 AE Nederhorst den Berg

06-53 25 65 76